Avís Legal

NutricioBlog – Diari de l’Albert és un lloc personal sobre nutrició i estil de vida, en català, administrat per Albert Calvet Micó (d’ara en endavant l’autor), resident a Barcelona i disponible per a contactar a través del correu [email protected].

Tot i que el blog no ofereix cap servei, pel fet de contenir espai publicitari de Google Adsense així com enllaços afiliats de Amazon i un enllaç a PayPal per a efectuar donatius, amb l’ànim d’ajudar a mantenir el blog viu (i sense gaire èxit, val a dir) la LSSI (Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico) obliga a facilitar un Avís Legal, especificant les dades de contacte i les condicions d’ús del blog.

Avís General del Web

Aquest avís té com a objecte establir les Condicions que regulen l’accés i l’ús de la present pàgina NutricióBlog – Diari de l’Albert (d’ara en endavant la pàgina, el bloc o ‘el blog’). L’accés i ús de la mateixa impliquen la submissió i acceptació de les condicions que es detallen seguidament.

El contingut d’aquesta pàgina podrà ser modificat en qualsevol moment per part del seu titular, sense necessitat de cap comunicació prèvia per part de la web.

El blog no es fa responsable dels continguts als que apuntin els links que es puguin oferir des d’aquesta pàgina i que no es corresponguin a dominis titularitat del blog.

Propietat intel·lectual i industrial

Aquesta web i bona part dels continguts, incloent-hi textos, imatges, àudios, vídeos, dissenys amb marca propia són titularitat de l’autor. Molta de la informació present ha estat recaptada de la xarxa a través d’altres llocs personals, la Viquipèdia i excerpts de llibres disponibles en línia a través de fonts posades a l’abast del públic com Google Books, o d’apunts universitaris recopilats d’altres llocs webs o dels disponibles de l’autor pels seus estudis. Sempre que es conegui la font es citarà per atribuir el crèdit corresponent i el blog no posa inconvenient en que els visitants redifonin la informació del web sota les mateixes condicions i sense previ avís.

Responsabilitat sobre contingut i ús

L’usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis de la web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades, els programes o els documents de la web, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat. El blog no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis provocats per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d’aquest sistema electrònic.

El blog es reserva el dret d’efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns a la web, i de suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment. L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels canals de comunicació de qualsevol mena que el blog ofereixi en aquesta pàgina, i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordenament legal. Entre d’altres, però no exclusivament: difondre continguts o propaganda de cap mena, insults, opinions que puguin ser qualificats com a delictes contra l’honor.

A més, el blog és una font merament informativa, amb l’objectiu de difondre informació sobre nutrició, exercici físic pel que fa tant al rendiment esportiu com a l’estil de vida saludable, i només pot ser considerat com a això. S’anima sempre a contrastar la informació prestada i en qualsevol cas la informació d’aquest blog pot ser presa com a consell que animi a no respectar el consell nutricional o de salut en general proporcionat per les autoritats competents.

Protecció de dades

El blog compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, en quant a que fins a nova ordre i compliment d’aquesta, no recapta informació de dades personals.

Limitació de la responsabilitat

L’autor no assumeix cap responsabilitat derivada, o que se’n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web.

Política de galetes

Tota la informació sobre la política de galetes  o ‘cookies’ que es fan servir al web la trobaràs en aquest enllaç.

Translate »