Consideracions sobre l’ús del blog i la seva informació

Consideracions sobre el blog

A tothom qui hagi pogut arribar fins aquí,

NutricioBlog – Diari de l’Albert, tal com s’explica a la secció Sobre l’Autor, és un blog de caire divulgatiu i està basat principalment en la meva experiència personal i en la informació recol·lectada d’altres llocs web, llibres, estudis científics, notícies, apunts de la universitat, etc. La meva missió és aportar a la societat tot el coneixement que vaig adquirint pel que fa a nutrició, exercici, estil de vida i benestar, per tal d’inspirar a totes aquelles persones que puguin tenir interès en aquestes matèries i estiguin cercant informació al respecte.

Malgrat això…

Tot i que tinc un gran interès en temes de nutrició, exercici, condicionament físic, rendiment i altres àrees relacionades, i estic cursant actualment un Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, que m’acreditarà en el futur com a persona habilitada per a facilitar consell nutricional i esportiu segons el Reial Decret 433/1998, de 20 de març (BOE 15.04-1998) i la Llei 44/2003, de 21 de novembre de 2003 que regula les professions sanitàries, avui per avui NO estic qualificat oficialment per a donar consell nutricional, esportiu, ni molt menys mèdic. 

Per tant…

Cal tenir present que la informació presentada en aquest lloc web no pot substituir el consell mèdic professional o nutricional acreditat. Per a problemes de salut, cal considerar sempre consultar un metge qualificat. Les opinions aquí expressades o recol·lectades d’altres webs o de professionals del sector conformen la meva pròpia visió global respecte a aquests temes.

Cal tenir present que la nutrició, l’exercici i la salut són àrees de la ciència que es renoven constantment i sobre les quals encara hi ha molt de desacord en certs punts. Per això, tota la informació aquí present és susceptible de ser qüestionada i -fins i tot quan estigui suportada per estudis científics- és important tenir present que no és universal, ni absoluta. 

Espero que malgrat aquestes limitacions, pugueu treure profit del meu lloc, com a complement informatiu a les vostres fonts de coneixement habituals.

Actualització 2016:

Teniu totes les condicions d’ús del blog, segons exigeix la llei (LSSI/LOPD), a la part inferior del web.

Salutacions,
Albert

Translate »