Perla
Perla del Dia – Importa el quan i el com pel que fa a la ingesta de proteïna?

Porto uns dies revisant articles de SuppVersity pel que fa aminoàcids, ingesta de proteïna, sèrum vs caseïna (o ambudes?!) i diversos tòpics més. M’ha semblat que el següent paràgraf mereixia una perla donat que és una pregunta molt freqüent que tots ens fem. Notar que l’enfocament és capa a rendiment (parlem de dietes restrictives + preservar massa corporal magra, o bé d’entrenament intens per guanyar-ne, i de l’ús de lactis per a la finalitat -> ¿Paleo debat? veure més).

Adel Moussa, aka Professor Dr.Andro, ens explica:

Importa, quan entrenem, doncs hi ha ample evidència que recolza que la ingesta de proteïna pròxima a la sessió d’entrenament no pot fer menys que amplificar la resposta de síntesi de proteïna i resultar en guanys reals en forma de múscul. Sembla, però, que no importa tant quan estem fent dieta (només!) ja que no només l’estudi que estem revisant (Adechian et al., 2012) sinó l’èxit reportat per molta gent que aplica dejuni intermitent (IF) suporta la noció de que un anabolisme més sostingut que podríem assolir amb la ingesta de, diguem-ne, 4x25g de proteïna en comptes de 1×80 o 2×10 té, comparat amb la quantitat total de proteïna que consumim, poca influència relativament en la conservació de massa magra quan estem fent dieta.

— “Prof Dr. Andro on ‘Whey or Casein, Pulse or Spread Evenly Across the Day? Does it Even Make a Difference in Terms of Fat Loss and Lean Mass Retention on a Diet? New + Old Empirical Data!'”  Font original

Extres:

Translate »