Perla del Dia – Última de l’any, discurs motivacional

Aquest últims dies de l’any han estat frenètics i al final ha passat el que imaginava que passaria, no he pogut complir amb totes les coses que tenia programat fer abans d’acabar-lo. Però com a mínim, quedo tranquil de pensar que he fet tot el que bonament he pogut. Pel que fa al blog, és una llàstima que no he pogut reunir una mica més de temps per a escriure un “post-resum” del 2013, ni els propòsits pel nou any, com la majoria de companys bloggers han fet. En tot cas, no volia marxar sense deixar, com a mínim, una perla; tal i com he estat fent durant tot l’any els dies que no he pogut dedicar cap estona al blog.

Aquí va. És un discurs de l’Steve Jobs que probablement molts ja haureu vist. No he triat aquest vídeo per casualitat. Abans d’ahir em va aparèixer a un dels exercicis de l’assignatura de Tècniques de Comunicació Professional, un treball que m’ha robat part del temps que em calia per a deixar-vos un post com cal. Però de lo dolent sempre pot sorgir quelcom bo. Aprofito l’avinentesa per a compartir-lo amb vosaltres. Val a dir que el discurs és… molt gran.

El temps és limitat, així que no el malgastis vivint la vida d’un altre. No et deixis atrapar pel dogma que implica el viure segons el que pensin els demés. No deixis que el soroll de les opinions dels altres ofegui la teva pròpia veu interior. I el que és més important, tingues el coratge de seguir el teu cor i la teva intuïció. D’alguna manera ell ja sap el que realment vols arribar a ser. Tota la resta és secundari.

— “Steve Jobs: How to live before you die”  Font original

 

Vídeo

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc&w=640&h=360]

 

Feliç any nou!

 

 

 

Translate »