Quin es el millor moment del dia per a prendre cada vitamina i mineral? Part I

Ahir vaig tenir un rècord històric de visites al blog a partir de la entrada sobre les 13 coses que una persona mentalment forta no fa, no sé si és que es va rullar l’enllaç pel facebook o què, però va ser èpic! Així que avui m’aixeco de bon mati amb energia per a afegir nous continguts. És el que té la motivació!

Fa uns dies vaig trobar el present gràfic que mostra el millor moment del dia per a prendre les nostres vitamines i suplements en general. Està molt currat i la veritat és que la meva idea era fer-me amb l’original per traduir-lo al català o castellà, però dubto que els de HealthSpan es molestin a enviar-me la font així que el comentaré breument. Crec que, més o menys, encara que en anglès, s’entén els conceptes del gràfic. “Vitamin” no canvia tant al cap i a la fi entre un idioma o l’altre, oi? 🙂

Així a priori podríeu pensar que aquest gràfic només és útil per a les persones que prenen suplements en base regular i volen optimitzar el moment en que els prenen per no tirar la “pasta” que costen a les escombraries, però probablement tots ens podem beneficiar una mica d’aquestes consells. La idea aquí és que si hi ha millors moments del dia per a absorbir certs nutrients, no podriem intentar quadrar els aliments que prenem en les hores que són més adequats? Penso que aquí és on les coses es tornen interessants per al públic general.

Avui deixo la imatge a la part I del post i a la part II faré un mini resum dels aliments que poden compaginar amb cada moment del dia a partir de les recomanacions del gràfic.

Stay tuned!

Guide-to-Vitamins-and-Supplements%20Graphic[1]

Translate »