11 regals de nadal o reis per a biohackers

Bàscula WiFi

… per controlar el pes la composició corporal

Aquest gadget aposto a que li aniré bé a més d’un o una passades festes 😉

És una bàscula que mesura tant el pes corporal com la composició corporal (% de greix a partir de la diferència entre pes total i massa magre) per bio-impedància. Ah! El nou model també mesura la freqüència cardíaca i diria que fins i tot la qualitat de l’aire (quines coses xD). L’altre peculiaritat que té respecte d’altres bàscules tradicionals, i que la fa molt pràctica, és que envia automàticament les dades al teu compte personal a través de WiFi, amb la qual cosa disposes de les dades en tot moment sense haver de fer res més ni anotar-ho enlloc.

La web de Withings (o la app mòbil) et genera gràfics de manera automàtica per a seguir la teva evolució. Una cosa bona que té és que la marca té pactes amb diverses altres companyies com Runkeeper, així que si les fas servir per a córrer, doncs també tens de passada allà les dades del pes.

He triat aquesta perquè jo tinc el model anterior i estic familiaritzat amb ella, però hi ha d’altres marques com la Tanita, que se sincronitza amb el Garmin, això podria ser una avantatge per a alguns. Em consta que la de Withings és la que més agrada en general per la seva facilitat d’ús, i jo puc dir que tot i que no és de lo més precisa ni en el pes ni encara menys en el % de greix corporal (depen molt de la hidratació), com a mínim resulta útil per a seguir una evolució general, que segurament per a la majoria ja està bé. Al post sobre el jo quantificat vaig posar alguna gràfica de seguiment si us voleu fer una idea del que podreu veure amb el temps.

Es pot comprar directament a la web o a Amazon.es per 150€. També la venen al K-Tuin si us hi voleu apropar i veure-la físicament, probablement també en altres llocs com l’fnac.

Pàgines: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Translate »