11 regals de nadal o reis per a biohackers

Mesurador d’EMF

… per a controlar l’exposició a la radiació

Aquí va segurament l’aparell més controvertit de tota la llista i que farà arrufar la cella dels més escèptics.

Es tracta d’un mesurador d’energia electromagnètica, EMF per a abreviar. La majoria d’aparells que utilitzem avui dia desprenen EMF, però molt especialment els electrònics com els routers WiFi, mòbils i microones. Fins a quin punt aquesta radiació pot ser perjudicial és tema de debat, alguns afirmen que no hi ha evidència científica però d’altres diuen que la evidencia està però que en general es manté ignorada.

En una entrada anterior del blog ja parlo una mica per sobre al mencionar una notícia recent sobre un experiment en plantes que no creixien quan hi havia WiFi a prop.

En tot cas, si sospiteu lleugerament que l’EMF us pot estar afectant la vostra vida, ja sigui pel que heu llegit, perquè us fa massa mal el cap i us noteu deshidratats quan passeu moltes hores davant el PC o a la oficina, o perquè noteu gran milloria quan fugiu de la ciutat o fins i tot de casa, amb aquest aparell podreu jugar a ‘caçafantasmes’ i anar mesurant l’EMF arreu on vulgueu, per a mirar d’erradicar-la 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1Sh2RDmLff4]

He escollit el Trifield perquè les comparatives diuen que és dels més fiables i que té millor relació qualitat preu i detecta la majoria d’espectres de freqüència típics. Igual que la majoria de coses de la llista, no l’he provat (però tinc curiositat xD).Val uns 100€ al canvi al Amazon.com però no disposa d’enviament internacional així que caldrà buscar-lo per alguna altra banda. Pot ser a les botigues especialitzades en electrònica es pugui trobar.

Pàgines: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Translate »