11 regals de nadal o reis per a biohackers

Armilla amb lastre

… per als teus exercicis amb pes propi, o més!

Per als qui gusteu de fer exercicis amb el vostre pes, com per exemple dominades, sentadilla o altres exercicis calistènics, us podria interessar afegir aquesta fricada al vostre arsenal. És un vestit que admet posar-hi petites peses de manera que podem regular el pes extra a dur a sobre. Els militars són -segurament- de les poques persones que utilitzen coses com aquestes per a entrenar. Per a fer alguns sprints, probablement també podria tenir la seva utilitat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gDBCqM17mIo&w=640]

No és que sigui massa econòmic, però si se li trau partit, podria ser una bona inversió. Si ja ets capaç de fer més de 10 dominades fàcilment aquí pots trobar la clau per a seguir progressant i no haver de fer invents estranys com penjar-te una pesa al cinturó protector xD

A Amazon.es es pot trobar un model que admet fins a 20kg al voltant dels 70€, hi ha de més assequibles amb menys pes i de més carns, cal tenir en compte que l’enviament d’un paquet pesat és car. En botigues de material policial d’aquestes que trobes de tant en tant voltant pel món -de les que et quedes embovat mirant metralletes i punyals- en solen tenir.

Pàgines: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Translate »